Koiratrimmaamo Lumo, Kuopio

Koirasi hyvinvoinnin parhaaksi

Koirien trimmaukset, pesut, hierontapalvelut ja koulutukset ammattitaidolla ja aina koiraasi kuunnellen Kuopiossa ja Suonenjoella. Meille ovat tervetulleita kaikki koirat, rotuun tai kokoon katsomatta!

Henkilökunta

Employee picture

Anni Partanen

Heippa, Olen Anni Partanen, Nurmeksesta kotoisin oleva ja nykyinen kuopiolainen. Toimin koiratrimmaamo Lumo :ssa koirien trimmaajana ja pidän myös erilaisia koulutuksia. Koirat ovat aina olleet osa elämääni pienestä lapsesta saakka. Äitini ja siskoni cairnterrierien kasvatuksen myötä, työskentely eläinten parissa tuntui omalta vaihtoehdolta. Sitä ennen kyllä ehdin työskennellä muutaman vuoden kampaajana omassa yrityksessä. Kampaajan ammatista trimmaajaksi tuntui luontevalta, koska sakset työvälineenä olivat jo entuudestaan tutut. Lapsuuden kotiini hankittiin ensimmäinen koira ollessani 4-vuotias. Sen jälkeen en ole elänyt päivääkään ilman koiraa. Kiinnostukseni trimmausta kohtaan kasvoi kun kiertelin perheeni kanssa näyttelyitä ja aloin puunaamaan kasvatteja näyttelykehään. Pikkuhiljaa opettelin myös isommat nypinnät ja ensimmäiset saksi ja konetyöskentelyt tapahtuivat silloisen espanjanvesikoiramme turkkiin. Eläintenhoidon ja trimmauksen ammattitutkinnon suoritin 2017 Amiedussa Helsingissä. Sen jälkeen aloin työskentelemään Helsingin koiratrimmaamolla, kunnes päätin muuttaa talven ajaksi Espanjaan. Perustin Espanjaan oman trimmaamon, jossa työskentelin reissuni ajan. Suomeen palattuani aloin työskentelemään Siilinjärvellä trimmaajayrittäjänä. Toimin myös trimmaus-alan näyttötutkintojen arvioijana. Eläintenkouluttajan perusopinnot olen suorittanut Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy :ssa vuonna 2016. Ensimmäiset koulutukset olen pitänyt kotipaikkakunnan koiraseuralla ollessani 16-vuotias, jossa toimin kouluttajana useamman vuoden ajan. Sen jälkeen olen pitänyt koirakoulutuksia ympäri Suomen. Olen pitänyt esimerkiksi agilitya, hihnakäyttäytymistä, rallytokoa, pentukursseja, arkitottelevaisuutta, noseworkia jne.. Tällähetkellä minulla on kaksi bordercollieta ja yksi cairnterrrieri vanhus. Nuorimman bordercollien kanssa kisaan ja harrastan agilityssa aktiivisesti. Lisäksi harrastamme myös rallytokoa, jäljestystä, paimennusta ja muita lajeja ilman suurempia tavoitteita. Cairnterrierin kanssa pyörin ahkerasti koiranäyttelyissä sen ollessa nuorempi. Suunnitelmissa on aloittaa pienimuotoisesti bordercollieiden kasvattaminen alkuvuodesta 2022. Niin trimmauksessa, kuin kouluttajana, minulla on suuri intohimo kehittää kokoajan itseäni. Mikään työpäivä ei ole koskaan samanlainen, joka tekee tästä työstä todella mielenkiintoista. Minulle on tärkeintä asiakastyytyväisyys ja koirien kaunis kohtelu. Koulutustapani perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja pohjautuu käyttäytymistieteisiin. Kouluttajana huomioin jokaisen koiran yksilönä ja pyrin antamaan jokaiselle koulutuksissani henkilökohtaista ohjausta. Minulla on vankka ammattitaito ja kokemus niin pienistä kuin suurista roduista. Voit tuoda minulle koirasi kokoon, rotuun tai ikään katsomatta. Trimmaan kaikkia koiria ammattitaidolla, kauniisti kohdellen ja koiraa kuunnellen, nypittävistä ajeltaviin ja saksittaviin. Erikoisosaamistani ovat nypittävät rodut ja saksityöt. Nähdään koiramaisissa merkeissä!

Employee picture

Saara Heiskanen

Moikka! Olen Saara Heiskanen, toimin koiratrimmaamo Lumo:ssa koirahierojana ja opiskelen tällä hetkellä trimmausta, määrä valmistua alkuvuodesta 2023. Vahvuuksiani ovat leikeltävät rodut ja pohjavillapesut. Käsittelen koiraasi ammattitaidolla ja koiraa kuunnellen. Hierontaan sekä trimmaukseen ovat tervetulleita kaikenlaiset koirat rotuun, kokoon tai ikään katsomatta. Koirahierojaksi valmistuin vuoden 2020 joulukuussa. Tutkinnon aikana suoritin vuoden mittaisen harjoittelun toisen koirahierojan mukana. Innostukseni koirien lihashuoltoon lähti edesmenneestä koirastani bullterrieristä. Raskasrakenteisen koiran lihaksisto pysyi paremmassa kunnossa sekä vetreänä kun lihashuolto oli säännöllistä. Hieronta mm. vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, ylläpitää lihasten elastisuutta, auttaa palautumisessa ja rentouttaa. Käytössäni hieronnan tueksi minulla on Handy cure -käsilaser, jolla voidaan vähentää turvotusta ja kipua sekä nopeuttaa kudosten uusiutumista. Laserilla voidaan käsitellä myös sellaisia koiria joita ei voi hieroa. Tällä hetkellä kotonani asustaa kääpiöbullterrieri, jonka kanssa on tarkoitus lähteä harrastamaan jälkeä ja agilitya.

Ajanvaraus

MUISTATHAN ILMOITTAA LISÄTIEDOISSA KOIRASI RODUN! Nettiajanvaraus trimmauksiin ja hierontaan Kuopion toimipisteeseen. Suonenjoelle vain puhelimitse. Peruutukset on tehtävä 24h ennen. Peruuttamattomasta ajasta veloitamme täyden palvelun hinnan.

Yhteystiedot

Trimmaukset, hieronnat ja koulutukset: Itkonniemenkatu 25 A 3, 70500 Kuopio Iisvedentie 2, 77600 Suonenjoki (varaukset vain puhelimitse) Anni Partanen 0449323463, Saara Heiskanen 0453221278 Soitot arkisin klo 9-18 välillä, muutoin olethan yhteydessä viestillä! Meille voi laittaa myös Whatsapp -viestiä.

Sijainti

 Koiratrimmaamo Lumo, Kuopio

 +358449323463

 Itkonniemenkatu 25 A 3 70500 Kuopio

 koiratrimmaamolumo@gmail.com

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

Huomioithan, että osa hinnoista on alkaen hintoja. Palvelun kuvauksesta löydät tarkemmat tiedot hinnoittelusta.

TrimmauksetHinta alk.
Täystrimmaus koneella ja leikaten (pieni)
Pienet koirat, joiden säkäkorkeus on max 35cm. Palveluun kuuluu koiran trimmaus koneella ja/tai leikaten, pesu, kuivaus, korvakarvojen nypintä tarvittaessa ja kynsienleikkaus. Mikäli koirassasi on useampia takkuja, joita toivot selvitettävän, valitse lisäpalvelu takkujen selvitys. Hintahaitari on 83-100€, kysy tarkempi hinta trimmaajalta. Hintaan vaikuttaa trimmaukseen käytetty aika, haluttu lopputulos ja turkin pituus. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
83,00 €
Täystrimmaus koneella ja leikaten (keskikokoinen)
Keskikokoiset koirat, joiden säkäkorkeus on max 55cm. Palveluun kuuluu koiran trimmaus koneella ja/tai leikaten, pesu, kuivaus, korvakarvojen nypintä tarvittaessa ja kynsienleikkaus. Mikäli koirassasi on useampia takkuja, joita toivot selvitettävän, valitse lisäpalvelu takkujen selvitys. Hintahaitari on 93-120€, kysy tarkempi hinta trimmaajalta. Hintaan vaikuttaa trimmaukseen käytetty aika, haluttu lopputulos ja turkin pituus. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
93,00 €
Täystrimmaus koneella ja leikaten (suuri)
Suuret koirat, joiden säkäkorkeus on max 70cm. Palveluun kuuluu koiran trimmaus koneella ja/tai leikaten, pesu, kuivaus, korvakarvojen nypintä tarvittaessa ja kynsienleikkaus. Mikäli koirassasi on takkuja, joita toivot selvitettävän, valitse lisäpalvelu takkujen selvitys. Hintahaitari on 103-150€, kysy tarkempi hinta trimmaajalta. Hintaan vaikuttaa trimmaukseen käytetty aika, haluttu lopputulos ja turkin pituus. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
103,00 €
Täystrimmaus koneella ja leikaten (jätti)
Jätti kokoiset koirat, joiden säkäkorkeus on yli 70cm. Palveluun kuuluu koiran trimmaus koneella ja/tai leikaten, pesu, kuivaus, korvakarvojen nypintä tarvittaessa ja kynsienleikkaus. Mikäli koirassasi on takkuja, joita toivot selvitettävän, valitse lisäpalvelu takkujen selvitys. Hinta alkaen 113€, kysy tarkempi hinta trimmaajalta. Hintaan vaikuttaa trimmaukseen käytetty aika, haluttu lopputulos ja turkin pituus. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
113,00 €
Koneella ajelu (pieni)
Koirat, joiden säkäkorkeus on max 35cm. Tähän palveluun kuuluu koiran ajelu koneella omistajan toiveiden mukaisesti ja kynsienleikkaus, sekä korvakarvojen nypintä tarvittaessa. Palveluun ei kuulu pesua, mikäli haluat myös pesun, valitse täystrimmaus koneella ja leikaten. Mikäli ajelun lisäksi koiran turkkia myös saksitaan (esim pääkarvat + häntä), valitse lisäpalveluista saksiminen. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN! HUOM! Tuothan ajeluun vain pestyn, puhtaan koiran. Terän mennessä rikki likaisuudesta johtuen, voimme veloittaa myös terän hinnan! Voit myös päivittää palvelusi täystrimmaukseen, jolloin pesemme koiran.
58,00 €
Koneella ajelu (keskikokoinen)
Koirat, joiden säkäkorkeus on max 55cm. Tähän palveluun kuuluu koiran ajelu koneella omistajan toiveiden mukaisesti ja kynsienleikkaus, sekä korvakarvojen nypintä tarvittaessa. Palveluun ei kuulu pesua, mikäli haluat myös pesun, valitse täystrimmaus koneella ja leikaten. Mikäli ajelun lisäksi koiran turkkia myös saksitaan (esim pääkarvat + häntä), valitse lisäpalveluista saksiminen. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN! HUOM! Tuothan ajeluun vain pestyn, puhtaan koiran. Terän mennessä rikki likaisuudesta johtuen, voimme veloittaa myös terän hinnan! Voit myös päivittää palvelusi täystrimmaukseen, jolloin pesemme koiran.
63,00 €
Koneella ajelu (suuri/jätti)
Koirat, joiden säkäkorkeus on yli 55cm. Tähän palveluun kuuluu koiran ajelu koneella omistajan toiveiden mukaisesti ja kynsienleikkaus, sekä korvakarvojen nypintä tarvittaessa. Palveluun ei kuulu pesua, mikäli haluat myös pesun, valitse täystrimmaus koneella ja leikaten. Mikäli ajelun lisäksi koiran turkkia myös saksitaan (esim pääkarvat + häntä), valitse lisäpalveluista saksiminen. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN! HUOM! Tuothan ajeluun vain pestyn, puhtaan koiran. Terän mennessä rikki likaisuudesta johtuen, voimme veloittaa myös terän hinnan! Voit myös päivittää palvelusi täystrimmaukseen, jolloin pesemme koiran.
71,00 €
Villakoiran konetyöt
Kuonon, tassujen ja hännän tyven ajelu. Sisältää myös kynsienleikkauksen ja korvakarvojen nypinnän HUOM! Tuothan ajeluun vain pestyn, puhtaan koiran. Terän mennessä rikki likaisuudesta johtuen, voimme veloittaa myös terän hinnan! Voit myös valita lisäpalvelun tassujen pesu, jolloin me pesemme tassut.
30,00 €
Siistiminen
Koneella ja/tai saksilla tehtävä siistimistyö, kuten housukarvat, tassut ja häntä. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN! HUOM! Tuothan vain pestyn, puhtaan koiran. Välineiden mennessä rikki likaisuuden vuoksi, voimme veloittaa teroituksen hinnan!
30,00 €
NypinnätHinta alk.
Nypintä, vähemmän nypittävää
Karkeakarvaisille nypittäville koirille. Valitse tämä palvelu, mikäli koirassasi on vain vähän nypittävää tai kyseessä on osanypintä (esim pää, jalat). Hinta alkaen 65€. Kysy tarkempi hinta trimmaajalta. Palveluun kuuluu myös kynsienleikkaus. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN JA OSANYPINNÄSSÄ NYPITTÄVÄN ALUEEN! HUOM! Saaralle voi varata ajan pienet helpot säännöllisesti nypinnässä kävijät sekä alasnypinnät. Huom! Kaikki nypintäajat eivät ole auki verkossa, joten voit tiedustella aikoja myös puhelimitse!
65,00 €
Nypintä, säännöllinen 3-4kk väli, pienet koirat
Karkeakarvaisille nypittäville koirille. Valitse tämä palvelu, mikäli koirasi käy säännöllisesti n. 3-4kk välein, tarkoitettu pienille koirille. Hinta alkaen 85€. Kysy tarkempi hinta trimmaajalta. Palveluun kuuluu myös kynsienleikkaus. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN! HUOM! Saaralle voi varata ajan pienet helpot säännöllisesti nypinnässä kävijät sekä alasnypinnät. Huom! Kaikki nypintäajat eivät ole auki verkossa, joten voit tiedustella aikoja myös puhelimitse!
85,00 €
Nypintä, runsas karva tai trimmausväli yli 4kk, pienet ja keskikokoiset
Karkeakarvaisille nypittäville koirille. Valitse tämä palvelu, mikäli koirallasi on todella runsas karva, pienen koiran trimmausväli on yli 4kk tai koirasi on keskikokoinen (esim irlanninterrieri) Hinta alkaen 110€. Kysy tarkempi hinta trimmaajalta. Palveluun kuuluu myös kynsienleikkaus. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN! HUOM! Saaralle voi varata ajan pienet helpot säännöllisesti nypinnässä kävijät sekä alasnypinnät. Huom! Kaikki nypintäajat eivät ole auki verkossa, joten voit tiedustella aikoja myös puhelimitse!
110,00 €
Nypintä, suuret koirat
Tämä palvelu varattavissa vain puhelimitse! Karkeakarvaisille nypittäville koirille. Valitse tämä palvelu, kun kyseessä on suuri koira, esim airedalen, suursnautseri. Hinta alkaen 120€. Kysy tarkempi hinta trimmaajalta. Palveluun kuuluu myös kynsienleikkaus. Suurien koirien nypinnät alkaen 112€, kysy tarkempi hinta trimmaajalta. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
120,00 €
PohjavillapesutHinta alk.
Pohjavillapesu (pienet)
Koirat, joiden säkäkorkeus on max 35cm. Tehokas menetelmä pohjavillanpoistoon koirille, joilla pohjavilla on irti. Palveluun kuuluu koiran pesu, kuivaus, irtoavan pohjavillan poisto ja kynsienleikkaus. Hintahaitari 68-90€, hinta määräytyy käytetyn ajan, likaisuuden ja koiran karvan pituuden mukaan. Kysy tarkempi hinta trimmaajalta. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
68,00 €
Pohjavillapesu (keskikokoiset)
Koirat, joiden säkäkorkeus on max 55cm. Tehokas menetelmä pohjavillanpoistoon koirille, joilla pohjavilla on irti. Palveluun kuuluu koiran pesu, kuivaus, irtoavan pohjavillan poisto ja kynsienleikkaus. Hintahaitari 83-113€, hinta määräytyy käytetyn ajan, likaisuuden ja koiran karvan pituuden mukaan. Kysy tarkempi hinta trimmaajalta. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
83,00 €
Pohjavillapesu (suuri)
Koirat, joiden säkäkorkeus on max 70cm. Tehokas menetelmä pohjavillanpoistoon koirille, joilla pohjavilla on irti. Palveluun kuuluu koiran pesu, kuivaus, irtoavan pohjavillan poisto, kynsienleikkaus. Hintahaitari 93-130€, hinta määräytyy käytetyn ajan, likaisuuden ja koiran karvan pituuden mukaan. Kysy tarkempi hinta trimmaajalta. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
93,00 €
Pohjavillapesu (jätti)
Koirat, joiden säkäkorkeus on yli 70cm. Tehokas menetelmä pohjavillanpoistoon koirille, joilla pohjavilla on irti. Palveluun kuuluu koiran pesu, kuivaus, irtoavan pohjavillan poisto, kynsienleikkaus ja halutessasi tassukarvojen siistiminen. Hinta alkaen 115€, hinta määräytyy käytetyn ajan, likaisuuden ja koiran karvan pituuden mukaan. Kysy tarkempi hinta trimmaajalta. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
115,00 €
PesutHinta alk.
Koiran pesu 1h
Ei pohjavillaroduille! Palveluun kuuluu koiran peseminen ja kynsienleikkaus. Mikäli koirallasi on irtoavaa pohjavillaa, valitse tällöin pohjavillapesu. Tämä sopii esim seuraaville koirille; pienet koirat joilla ei ole pohjavillaa, labradori, sileäkarvainen collie, havanna. Veloitamme vain käytetystä ajasta, 56e/h. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
56,00 €
Koiran pesu 1.5h
Ei pohjavillaroduille! Palveluun kuuluu koiran peseminen ja kynsienleikkaus. Mikäli koirallasi on irtoavaa pohjavillaa, valitse tällöin pohjavillapesu. Tämä sopii esim seuraaville koirille; koirat joilla ei ole pohjavillaa, labradori, sileäkarvainen collie, havanna. Veloitamme vain käytetystä ajasta, 56e/h. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
84,00 €
Koiran pesu 2h
Ei pohjavillaroduille! Palveluun kuuluu koiran peseminen ja kynsienleikkaus. Mikäli koirallasi on irtoavaa pohjavillaa, valitse tällöin pohjavillapesu. Veloitamme vain käytetystä ajasta, 56e/h. ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA KOIRAN RODUN!
112,00 €
Kynnet ja tassutHinta alk.
Kynsienleikkaus
Koiran kynsienleikkaus
10,00 €
Kynsienleikkaus ja tassukarvojen siistiminen
Koiran kynsienleikkaus ja tassukarvojen trimmaus omistajan toiveiden mukaisesti. HUOM! Tuothan siistimiseen vain pestyn, puhtaan koiran. Koira tulee kantaa autosta trimmaamoon! Mikäli tämä ei ole mahdollista, ota lisäpalveluksi pesu! Terän mennessä rikki likaisuudesta johtuen, voimme veloittaa myös terän hinnan! Voit myös valita lisäpalvelun tassujen pesu jolloin me pesemme koiran tassut.
23,00 €
KorvatHinta alk.
Korvakarvojen nypintä
Korvakarvojen nypintä korvakäytävästä Sisältää kynsien leikkauksen
18,00 €
PennuilleHinta alk.
Koiranpennun ensikäynti trimmaamossa
Ilmainen tutustumiskäynti trimmaamoon. Voit kysyä turkinhoitoon liittyvistä asioista, pentu pääsee tutustumaan trimmauspöydällä oloon ja kerromme, kuinka lähteä totuttamaan pentua trimmaukseen. Palveluun sisältyy käsittelyharjoitus, esim kynsienleikkaus tai karvojen siistiminen silmien edestä.
0,00 €
Pentupesu
Tarkoitettu pennuille pesun ja kuivaamisen totutteluun. Otathan mukaan pennulle hyviä herkkuja palkitsemista varten. Kuivaus tehdään pennun ehtojen mukaan, samalla siihen totutellen. Ikäraja 3-6kk.
35,00 €
Pentupaketti
Pentupaketti sisältää neljä (4) totuttelukäyntiä trimmaukseen ja hoitotoimenpiteisiin, sekä yhden (1) pentupesun. Paketti on tarkoitettu alle vuodenikäisille koirille. Varaa ensimmäinen sinulle sopivin aika kalenterista. Loput ajat sovitaan ensimmäisellä käynnillä. Kaikki kerrat on käytettävä 4kk sisällä ostopäivästä. Ensimmäinen käynti on totuttelukäynti. Pentupaketti maksetaan kokonaisuudessaan ensimmäisellä kerralla.
75,00 €
Totuttelua trimmaukseen
15,00 €
KoirahierontaHinta alk.
30 min hieronta
Hieronnan aikana trimmaamolla voi olla muita koiria trimmattavana. Tilat on eroteltu koiraportilla ja hyllyköillä. Soittamalla voit varata hieronnan ajankohtaan jolloin muita koiria ei ole tilassa Lyhyempi hieronta-aika sopii hyvin pennuille sekä käsittelyyn tottumattomille koirille tutustumiskäyntinä. Sopii myös hieronnan tarpeen kartoittamiseen.
35,00 €
60 min hieronta
Hieronnan aikana trimmaamolla voi olla muita koiria trimmattavana. Tilat on eroteltu koiraportilla ja hyllyköillä. Soittamalla voit varata hieronnan ajankohtaan jolloin muita koiria ei ole tilassa. Hieronta sopii kotikoirille, harraste/kisakoirille sekä metsästyskoirille.
60,00 €
5x sarjakortti 60 min hierontaan
Hieronnan aikana trimmaamolla voi olla muita koiria trimmattavana. Tilat on eroteltu koiraportilla ja hyllyköillä. Soittamalla voit varata hieronnan ajankohtaan jolloin muita koiria ei ole tilassa Varaat ensimmäisen käyntisi netistä, loput ajat sovitaan hierojan kanssa paikan päällä. Maksetaan kerralla ensimmäisen käynnin yhteydessä. OVH 300€ Kortti on henkilökohtainen, voit käyttää kaikilla omistamillasi koirilla. Voimassa 12kk ostopäivästä
259,00 €
10 x sarjakortti 60 min hierontaan
Hieronnan aikana trimmaamolla voi olla muita koiria trimmattavana. Tilat on eroteltu koiraportilla ja hyllyköillä. Soittamalla voit varata hieronnan ajankohtaan jolloin muita koiria ei ole tilassa Varaat ensimmäisen käyntisi netistä, loput ajat sovitaan hierojan kanssa paikan päällä. Maksetaan kerralla ensimmäisen käynnin yhteydessä. OVH 600€ Kortti on henkilökohtainen, voit käyttää kaikilla omistamillasi koirilla. Voimassa 12kk ostopäivästä
539,00 €
Harjaus ja takkujen selvitysHinta alk.
Harjaus ja takkujen selvitys 30min
Takkujen selvitys katsotaan aina koira kohtaisesti. Emme selvitä kokonaan huopunutta koiraa. Mikäli mietit mikä aika on sopiva, ole yhteydessä trimmaamoon.
45,00 €
Harjaus ja takkujen selvitys 1h
Takkujen selvitys katsotaan aina koira kohtaisesti. Emme selvitä kokonaan huopunutta koiraa. Mikäli mietit mikä aika on sopiva, ole yhteydessä trimmaamoon.
78,00 €
Harjaus ja takkujen selvitys 2h
Takkujen selvitys katsotaan aina koira kohtaisesti. Emme selvitä kokonaan huopunutta koiraa. Mikäli mietit mikä aika on sopiva, ole yhteydessä trimmaamoon.
145,00 €
Harjaus ja takkujen selvitys 15 min
Muutaman yksitäisen takun selvitykseen. Takkujen selvitys katsotaan aina koira kohtaisesti. Emme selvitä kokonaan huopunutta koiraa. Mikäli mietit mikä aika on sopiva, ole yhteydessä trimmaamoon.
25,00 €
Emmi-Pet hammaskiven poistoHinta alk.
Ensimmäinen käynti, hieman poistettavaa
Emmi-Pet on ultraääni menetelmällä tehtävä hammaskivenpoisto ilman koiran rauhoitusta. Hampaita voidaan hoitaa vain, jos suussa ei ole tulehdusta. Mikäli et ole varma, voiko koirallasi tehdä hammaskivenpoiston, varaa aika ilmaiseen hammaskartoitukseen.
35,00 €
Ensimmäinen käynti, paljon poistettavaa
Emmi-Pet on ultraääni menetelmällä tehtävä hammaskivenpoisto ilman koiran rauhoitusta. Hammaskivenpoisto voidaan tehdä vain, jos suussa ei ole vielä tulehdusta. Mikäli et ole varma, voiko koirallesi hammaskivenpoiston tehdä, varaa aika ilmaiseen hammastarkistukseen.
65,00 €
Säännöllinen jatkokäynti
Emmi-Pet on ultraääni menetelmällä tehtävä hammaskivenpoisto ilman koiran rauhoitusta.
20,00 €
Ilmainen hammastarkastus
Katsomme suun tilanteen, voiko hammaskivenpoistoa tehdä emmi-pet menetelmällä.
0,00 €
Koulutus - trimmaus positiiviseksiHinta alk.
Totuttelua trimmaukseen
15,00 €
Trimmaus positiiviseksi -paketti
Paketti sisältää neljä (4) totuttelukäyntiä trimmaukseen ja hoitotoimenpiteisiin, sekä yhden (1) totuttelun pesuun. Varaa ensimmäinen sinulle sopivin aika kalenterista. Loput ajat sovitaan ensimmäisellä käynnillä. Kaikki kerrat on käytettävä 4kk sisällä ostopäivästä. Ensimmäinen käynti on totuttelukäynti. Paketti maksetaan kokonaisuudessaan ensimmäisellä kerralla.
80,00 €
Banner